Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Două accidente şi patru răniţi – bilanţul vremii capricioase de luni

• pe o vreme ce anunţa mai degrabă venirea Crăciunului decât a primăverii, luni, în Brăila au avut loc două accidente • o tamponare în lanţ pe DN 2B, la sensul giratoriu de lângă benzinăria OMV, în care au fost implicate patru autovehicule, şi un altul pe strada Griviţei, lângă benzinăria  Rompetrol

 

Luni, în jurul orei 12:00, un brăilean, în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2B, în afara municipiului, dinspre satul Lacu-Sărat, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de autovehicule oprite la sensul giratoriu de la intersecţia cu DE 87, încălcând marcajul continuu.

Pentru a evita impactul cu maşinile ce rulau din sens opus, şoferul a revenit pe sensul său, moment în care a intrat în partea din spate a unui autoturism, provocând un accident în lanţ, în care au fost implicate patru autovehicule.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri şi a unei conducătoare auto, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

Conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  

Tot luni, la ora 15:30, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un brăilean cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier pe strada Griviţei, din municipiu.

Deplasaţi la faţa locului, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au stabilit că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Brăila, care, în timp ce conducea autoturismul pe strada Griviţei, dinspre strada Şcolilor către strada 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu strada Piaţa Poporului a virat la stânga fără să acorde prioritate de trecere autoturismului care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei celui de-al doilea vehicul, în vârstă de 48 de ani, din Brăila, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. 

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Comentarii