Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dotări de 60 de mii lei pentru secţia de dirt track de la CSM Brăila

Sportivii secţiei de dirt track de la CSM Brăila vor aborda sezonul competiţional 2016 cu motociclete dotate cu motoare GM de ultimă generaţie. Ministerul Tineretului şi Sportului a repartizat clubului brăilean o motocicletă nou nouţă, un motor de asemenea nou şi piese de schimb. La acest capitol intrând următoarele piese: cauciucuri faţă - spate, lanţuri faţă - spate, plăci de motoare, bujii şi alte subansamble. Cel de-al treilea motor GM a fost oferit CSM-ului de către Cătălin Gruia, cel care alături de prim-vicepreşedintele FRM Nicu Niţă sponsorizează secţia de dirt track. Valoarea totală a dotărilor se ridică la 60 mii lei.

"Acum sportivii brăileni nu se vor mai putea plânge că pierd manşele şi concursurile din cauza motoarelor. Secţia de dirt track a fost dotată cu trei motoare noi pe care se aleargă şi la Campionatul Mondial, a fost rezolvată problema cauciucurilor, au 10 cauciucuri faţă şi 20 spate, au lanţuri noi nouţe. MTS-ul a oferit o motocicletă şi un motor dar am primit ajutor şi din partea unui iubitor al acestui sport, Cătălin Gruia, cel care dealtfel le-a oferit de mai multe ori recompense în bani sportivilor noştri. Problema este că pentru aceste motociclete trebuie să fii foarte bine pregătit, vom vedea cui le vom repartiza", a declarat Nicu Niţă, prim-vicepreşedintele FRM.
Sursa citată a mai spus că în acest an pista stadionului Municipal va fi renovată şi dotată cu perne gonflabile.
"Suntem în discuţii cu Primăria şi Consiliul Judeţean în privinţa renovării pistei şi pentru lărgirea turnentelor pentru a o aduce la standarde europene. De asemenea, sper ca până la sfârşitul acestui an să putem achiziţiona pernele gonflabile pentru a putea organiza competiţii internaţionale", a mai spus Nicu Niţă.

 
Categorie articol: 

Comentarii