Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dosarul “Studentul ucigaş”. Începe judecata

• dosarul în care studentul Ianculescu Daniel-Iulian este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte a fost înregistrat la Tribunalul Galaţi

 

Dosarul în care un tânăr student, Ianculescu Daniel-Iulian, este acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte a ajuns pe rolul instanţei de judecată. În data de 23 decembrie 2016, cauza a fost înregistrată la Tribunalul Galaţi dar s-au mai invocat unele excepţii. Oricum, tânărul acuzat nu a scăpat de arest.

În luna noiembrie 2016, Ianculescu i-a tras amicului său, brăileanul Mădălin Alin Leopa, un pumn care avea să îi aducă sfârşitul. Cearta dintre cei doi a izbucnit după ce aceştia au plecat dintr-un club din Galaţi, ei fiind studenţi în oraşul vecin. Victima, Alin Mădălin Leopa, de 21 de ani, a primit lovitura care l-a trântit cu capul de asfalt, iar medicii nu au mai reuşit să îi salveze viaţa. Potrivit procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care s-a ocupat de anchetă, din probatoriul administrat a rezultat faptul că, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie 2016, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Ianculescu Daniel – Iulian a procedat la împingerea/lovirea victimei, provocându-i victimei căderea la sol şi lovirea cu capul de asfaltul aleii pe care se aflau, cu consecinţa intrării în comă a celui lovit.
Categorie articol: 

Comentarii