Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dosare penale pentru indivizi agresivi

Mai mult, aceştia i-au distrus prin lovire aripa stângă faţă a autoturismului parcat pe Şoseaua Buzăului. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere.

În aceeaşi zi, brăileanca Mariana G. a reclamat la Poliţie faptul că, în timp ce se deplasa pe strada I.C.Brătianu, a fost lovită cu pumnul în zona feţei de fostul concubin, Paul M. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Nicu C., de 40 de ani, din comuna Ulmu, a reclamat că a fost lovit cu pumnii şi picioarele de localnicul Aurelian C. (23 de ani), în timp ce se afla în faţa unui magazin din localitate. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru vindecare, se va stabili cu exactitate încadrarea juridică a faptei comise.

În seara zilei de 23 noiembrie, poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică l-au prins în flagrant, pe strada Carpenului, pe Gheorghe D., de 48 de ani, în timp ce îl ameninţa pe fiul lui cu un cuţit. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru port ilegal de arma albă în locuri publice, iar cutitul a fost ridicat în vederea confiscării.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii