Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dosare penale, după ce au urcat băuţi la volan

• în week-end, mai mulţi şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului au dat nas în nas cu poliţiştii pe arterele de circulaţie din municipiu şi judeţ

 

Sâmbătă şi duminică, şoferii au pornit la drum cu maşina, numai că unii s-au cinstit cu alcool înainte de a urca la volan. Poliţiştii au stat la pândă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 3.50, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 26 de ani, din Brăila, care conducea un autovehicul pe raza oraşului. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,71 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Sâmbătă, la miezul nopţii, poliţiştii din Viziru l-au depistat, pe DJ 211A, pe un bărbat de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a indicat un rezultat al alcoolemiei în aerul expirat de 1,09 mg/l.

Tot în ziua de 3 noiembrie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic, pe raza localităţii Vădeni, pe un bărbat de 31 de ani, din oraşul Ianca. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l.

În cursul aceleiaşi zile, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit pe Aleea Parcului, din municipiu, pe un bărbat de 39 de ani, din Brăila, care conducea maşina având în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,64 mg/l.

Toţi şoferii depistaţi au dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 
Categorie articol: 

Comentarii