Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doru Team Braila are 12 campioni naţionali la Budokai

• la competiţia de la GalaţI, clubul brăilean a mai cucerit 7 medalii de argint şi 2 de bronz • “Îi felicit sincer încă o dată pe toţi copiii clubului pentru tot ce au realizat în anul 2019”, spune antrenorul Dorel Beşleagă

 

Sala sporturilor Dunărea din Galati a găzduit întrecerile ediţiei a V-a a Campionatului Naţional de Budokai, competiţie organizată de Federaţia Română de Budokai reprezentată de Shihan Anatoly Danilov, 5 Dan kyokushin budokai. Pentru titlurile naţionale, în acest an s-au luptat 233 de sportivi de la 24 de cluburi din ţară.

Probele de concurs au fost: k1 budokai, light budokai, ne-waza budokai, full budokai (MMA în sistem amator).

Doru Team Brăila a participat cu o delegaţie formată din 17 sportivi la mai multe discipline de lupta, iar bilanţul a fost unul foarte bun. Sportivii clubului brăilean pregătiţi de Dorel Beşleagă au cucerit 12 medalii de aur, 7 medalii de argint şi 2 de bronz.

Marco Enache, de doar 7 ani, a devenit dublu campion naţional la categoria 28 kg, la kick light şi la k1, aceeeaşi performanţă fiind realizată de Ovidiu Zburlea, de 8 ani, la kick light, la categoria 32 kg.  

Ştefan Vrânceanu, de 12 ani, a urcat de două ori pe podium la categoria 43 kg. Brăileanul a devenit vicecampion naţional la kick light şi şi-a adjudecat aurul la k1. Robert Anghele, 14 ani, s-a clasat pe locul al 3-lea la k1, categoria 52 kg, Antonio Băncuţă, 13 ani,  a devenit vicecampion naţional la kick light, iar Alexandru Streiche, 14 ani, a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la kick light, categoria 74 kg. Ştefan Bogdan Ispas, 13 ani, a devenit campion naţional la kick light, categoria 64 kg. Daniel Andrei Bălănică, 15 ani, s-a clasat pe primul loc la kick light şi pe al doilea la k1, la categoria 58 kg, Valentin Mavrodin, 15 ani, a câştigat aurul la k1, categoria 56 kg, Cosmin Apostu, 16 ani, s-a clasat pe locul al doilea kick light, categoria 79 kg, Alexandru Preda, 16 ani, a bifat tot un loc doi, la kick light, categoria 89 kg. Campioni naţionali au mai devenit Florinel Dobre, 10 ani, la kick light, categoria 70 kg, Leonard Toader, 16 ani, la k1 şi la MMA budokai, categoria 77 kg şi Gabriel Marian Picuş, 17 ani, la kick light, categoria 79 kg.   

Cosmin Pîrlog, 16 ani s-a clasat pe locul al treilea la kick light, categoria 89 kg, Gabriela Daria Ilie, 7 ani, a devenit vicecampioană naţională la k1, categoria 19 kg, aceeaşi performanţă fiind realizată de Cristian Albert Anică, 13 ani, la kick light, categoria 59 kg.

“Îi felicit sincer încă o dată pe toţi copiii clubului pentru tot ce au realizat în anul 2019, an în care au dovedit că, prin perseverenţă şi muncă, se pot atinge rezultate remarcabile. Clubul Doru Team a strâns pe lângă cele 12 titluri de campioni naţionali budokai şi 7 de vicecampioni, 3 titluri de mondiale în cadrul Federaţiei Române Freestyle de Kickboxing, cu sportivii Leonard Toader, Ştefan Vrânceanu, Marco Enache, 6 titluri de vicecampioni mondiali, Marius Tătăranu, Ştefănuţ Curte, Valentin Mavrodin, Bogdan Ispas, Marian Bivolaru, Valentin Bulza şi un loc 3 prin Gabriel Anghele. La aceste rezultate se adaugă cele peste 200 de medalii la toate competiţiile sportive la care am participat în 2019. Ca antrenor, sper ca aceşti sportivi, dar şi cei care vor dori să practice acest sport, să continue şirul de reuşite şi în anul ce se apropie. Eu o să-mi fac datoria să-i susţin tactic şi moral şi să-i antrenez, cum o fac de peste 20 de ani” ne-a declarat Dorel Beşleagă.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii