Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doru Damian, acuzat de prostie cu premeditare

Problema este că Doru Damian e un caz special. Domnul jurist fără procese Doru Damian nu este la prima abatare de acest gen. De fapt, ca să o spunem pe aia dreaptă, Doru Damian şi-a făcut un obicei din a debita basculante de prostii, de enormităţi care nu se pupau absolut deloc cu funcţiile pe care acesta le deţinea în cadrul PSD, respectiv de purtător de cuvânt şi un soi de băgător de seamă la nivel naţional. Nu degeaba l-am catalogat drept hater pe Doru Damian aici, în Scormonitoru. Numai pe Halep cred că nu a apucat să o ia Damian în răspăr, în rest pe toţi i-a "nimicit" în, vorba aia, comentariile lui acide. Căci poate nu ştiaţi, dar Doru Damian este mai acid chiar şi decât Corneliu Vadim Tudor, atunci când îşi propune.
Eu, unul, priveam distrat circul ieftin pe care Damian îl oferea pe contul său de Facebook. Recunosc că de vreo două ori am vrut să îl iau la mişto, să îl fac să se ascundă în pădure de ruşine, dar am zis că îl bag prea mult în seamă. În fond, cine naiba este acest Doru Damian? Adică, pe bune acuma,ce înseamnă Doru Damian în istoria recentă a Brăilei? A fost el vreun important, a lăsat el ceva în urma lui, din punct de vedere politic?
Distractiv este că Doru Damian chiar se credea o piesă de muzeu, un soi de rotiţă în motorul societăţii civile din Brăila. Aş putea jura că, în sinea lui, Doru Damian crede că opinia lui era extrem de importantă pentru muritorii de rând, că lumea îl urmărea ca pe Isus, poate-poate mai mântuieşte pe cineva cu vorbele sale meşteşugite, de fost miliţian pârât.

 
Categorie articol: 

Comentarii