Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dorinel Munteanu vrea sa-si organizeze meciul de retragere de la nationala pe noul stadion din Cluj

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat miercuri ca vrea sa isi organizeze meciul de retragere de la echipa nationala pe noul stadion ce va fi construit in Cluj, adaugind ca a vorbit cu oficiali ai FRF si ai Primariei despre intentia sa, trasmite corespondentul MEDIAFAX.
Munteanu a mentionat ca va vedea din tribuna meciul de simbata Romania - Lituania, programat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu, in cadrul preliminariilor CM 2010. "Vreau sa merg la meciul de simbata dintre Romania si Lituania si voi merge. Dar nu mai pot sa revin la echipa nationala. Mi-as dori, dar nu mai pot fizic. Ii multumesc domnului Piturca ca s-a gindit la mine. Poate o sa ma retrag de la echipa nationala la Cluj, poate o sa mi se organizeze jocul de retragere pe noul stadion (n.r. - arena ce va fi construita in locul Stadionului Ion Moina). Am vorbit deja despre acest lucru si cu cei de la federatie. Am vorbit si cu un oficial de la Primarie si m-au asigurat ca in noiembrie incepe demolarea stadionului. Am luat in calcul si acest risc si Universitatea Cluj va juca meciurile din retur la Turda. Imi doresc sa se construiasca cit mai repede noul stadion", a spus fostul international.
Tehnicianul a anuntat ca invitati la meciul de retragere vor fi multi dintre fostii sai coechipieri de la prima reprezentativa. "Voi avea invitati multi dintre jucatorii alaturi de care am jucat la echipa nationala", a explicat antrenorul.
Dorinel Munteanu s-a aratat optimist in ceea ce priveste sansele de calificare ale primei reprezentative la CM 2010. "In meciul de simbata, avem doar o singura varianta, victoria. E necesar sa plecam cu dreptul in acesta campanie si sint convins ca o sa ne calificam", a adaugat tehnicianul.
Munteanu a analizat si sansele echipelor romanesti din cupele europene si a afirmat ca Steaua ar trebui inca de pe acum sa se gindeasca mai mult la locul trei al grupei, care asigura participarea in Cupa UEFA. "Am citit ziarele si nemtii sint optimisti, dar si tematori. Wolfsburg e o echipa care a avut un retur bun de campionat sezonul trecut si acum, in vara, a cumparat jucatori foarte buni. Dar nu le va fi usor cu Rapid, sansele sint egale de calificare. Cei de la Hamburg sint intr-o pasa foarte buna. Eu am incredere si in Unirea Urziceni, o echipa solida si pragmatica. Bayern Munchen a inceput foarte greu campionatul, dar si-au revenit si au invins cu 4-1 pe Hertha Berlin. Cred ca Steaua ar trebui sa se gindesca mai mult la Cupa UEFA. CFR are o grupa foarte grea si le va fi greu sa mearga mai departe. Nu merita Ioan Andone sa fie schimbat, pentru ca a facut performanta", a mai explicat Dorinel Munteanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii