Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dorinel Munteanu nu va părăsi Oţelul

"Din punctul meu de vedere, nu se pune problema să plec. O dată pentru că Marius Stan e încă preşedintele clubului şi în al doilea rând pentru că eu am un contract pe doi ani cu Oţelul", a afirmat tehnicianul.
Dorinel Munteanu susţine că Marius Stan este în continuare alături de echipă, chiar dacă se află în concediu medical. El a precizat că jucătorii nu sunt afectaţi de conflictul de la nivelul conducerii clubului.
"În jurul echipei este linişte, domnul preşedinte este lângă echipă, chiar dacă şi-a luat un concediu de odihnă, nu e nicio problemă, eu sunt foarte liniştit. Va fi la meciurile noastre în calitate de preşedinte, chiar dacă e în concediu. Aseară a vorbit cu jucătorii, cuvântul lui e foarte important în vestiar, el a fost cel care susţinut echipa. Probabil că sunt nişte discuţii între el şi cei din conducerea administrativă, dar oricum echipa nu este afectată", a menţionat Munteanu.
Tehnicianul este convins că jucătorii îşi vor încasa primele promise pentru câştigarea titlului în sezonul trecut. "Sunt convins că jucătorii au încredere în ce a spus preşedintele, până acum tot ce s-a promis s-a achitat. Jucătorii merită banii promişi şi îi vor primi cu siguranţă. Eu cred că munca băieţilor va fi răsplătită aşa cum s-a vorbit", a precizat Dorinel Munteanu.
Categorie articol: 

Comentarii