Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dorina Dobre rămâne director de îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean

• aceasta a fost declarată “Admis” la concurs, cu nota finală 9.85, fiind, de altfel, candidat unic

 

Asistenta şefă a secţiei de Oftalmologie, Dorina Dobre, îşi păstrează locul în echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. În urma concursului organizat pentru ocuparea funcţiei de director de îngrijri medicale, Dobre a fost declarată admisă cu nota finală 9,85.

Trebuie menţionat că la concurs s-a mai înscris o persoană, care nu era angajată a spitalului, dar care a fost respinsă din prima, deoarece nu ar fi putut face dovada absolvirii facultăţii, potrivit unui anunţ postat pe site-ul Judeţeanului. Aşa se face că la proba scrisă, la proba proiectului şi la interviu, as. Dorina Dobre a fost unic candidat. La testul grilă, aceasta a obţinut 9,70, la proiect a fost notată cu 9,90, iar la interviu s-a descurcat de nota 9,94, potrivit anunţului cu rezultatele finale postat pe site.

Dobre va ocupa funcţia de director de îngrijiri medicale pentru cel puţin 3 ani de acum încolo, potrivit managerului SJU, Delia Râşnoveanu. Funcţia a fost deţinută anterior tot de către asistenta şefă de la Oftalmologie, începând cu luna noiembrie 2017, când a fost admisă în urma unui concurs. Atunci, a avut patru contracandidaţi, însă niciunul nu a reuşit să o surclaseze. Contractul a fost încheiat pe un an, iar la finele anului 2018, acesta a expirat. Aşa cum presupune regulamentul, Spitalul Judeţean a trecut la organizarea unui nou concurs, ce s-a încheiat zilele trecute.
Categorie articol: 

Comentarii