Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dorian Stoianovici a fost numit oficial subprefect

După ce a depus jurământul, Stoianovici a fost invitat de prefect să spună câteva cuvinte, el citindu-şi speech-ul pregătit dinainte: "Vreau să mulţumesc celor care m-au propus şi celor care m-au numit. Sper că încrederea pe care o au în mine le va fi răsplătită de rezultatele muncii mele. Prefectura are un corp de funcţionari valoroşi, oameni pe care îi cunosc de ani buni, sunt sigur că ne vom ajuta reciproc, m-au primit extrem de frumos în rândul lor astăzi şi le mulţumesc. Conducerile administraţiilor municipale şi judeţene mă cunosc, de asemenea, şi trebuie să colaborăm cu respect şi corectitudine. Sunt multe probleme de rezolvat în judeţul Brăila şi este necesar să ne sprijinim reciproc, altfel comunitatea va avea de pierdut. Vom veghea împreună ca legea şi ordinea să domnească în acest judeţ. Îmi doresc ca acest judeţ binecuvântat de Dumnezeu să aibă locuitori mulţumiţi de conducătorii lor. Aşa să ne ajute Dumnezeu!".

Prefectul Popa a precizat că Stoianovici va prelua coordonarea compartimentului juridic din cadrul instituţiei prefectului, iar Florin Cârligea, pe cea a serviciilor publice deconcentrate.

Printre felicitări şi pahare ciocnite, pentru a sărbători evenimentul, primarul Aurel Simionescu a dat glas unui gând comun pentru mare parte din asistenţă: "Ştiţi ce n-am înţeles eu din această Hotărâre de Guvern? Termenul «definitiv»".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii