Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dorel Stoica isi doreste la 30 de ani sa joace in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova

Capitanul echipei Universitatea Craiova, Dorel Stoica, a declarat, luni, ca si-ar dori drept cadou la implinirea virstei de 30 de ani o participare in Cupa UEFA in sezonul viitor si sa continue sa joace cit mai multi ani la formatia din Banie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Ma simt excelent, ca la 20 de ani. Sint inca tinar, nu se vede? Ma intretin bine si doresc sa continui pe aceasta linie foarte multi ani, sa ajut Universitatea Craiova cit mai mult. Imi doresc sanatate, apoi rezultate notabile alaturi de Universitatea. Toti cred ca ne dorim o participare in Cupa UEFA la sfirsitul acestei stagiuni, dupa aceea si mai bine. De la an la an sa avem evolutii cit mai bune si rezultate pe masura", a spus, luni, Stoica.
Mijlocasul Universitatii Craiova considera ca echipa sa va avea un cuvint de spus in lupta pentru primele locuri ale clasamentului Ligii I: "Atit pentru noi, cit pentru toti fanii nostri era mai bine sa incheiem turul pe podium. Nu am reusit, insa vom face totul in retur sa fim mai buni. La inceputul campionatului, majoritatea oamenilor de fotbal nu vedea in Stiinta o formatie de temut, considerind ca nu are fata de primele locuri. Asta este! Noi am tacut si am realizat totul pe teren. Cred ca am inceput sa avem un cuvint de spus, iar de acum sa fim priviti altfel".
Stoica spune ca nu urmareste sa se transfere la o echipa din strainatate, decit dupa ce va evolua cu Universitatea Craiova in cupele europene. "Pai, daca nea Adi (n. r. - patronul Adrian Mititelu) isi doreste sa faca intii rezultate, noi, jucatorii, fiind bine platiti, de ce sa plecam? Intii rezultatele, apoi vom vedea. Vreau sa joc in cupele europene cu Craiova si cred ca in aceeasi situatie sint si alti colegi ai mei", a afirmat Stoica.
Dorel Stoica s-a nascut la 15 decembrie 1978, la Turnu Severin si a evoluat de doua ori in echipa nationala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii