Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dor de România Mare

• astăzi, de la ora 17:00, la Casa Memorială “Petre Ştefănescu-Goangă” va avea loc o manifestare dedicată împlinirii a 100 de ani de la proclamarea Unirii Bucovinei cu România

 

Marţi, 27 noiembrie 2018, începând cu ora 17:00, la Casa Memorială “Petre Ştefănescu-Goangă” va avea loc manifestarea intitulată Dor de România Mare, prilejuită de împlinirea a 100 de ani de la proclamarea Unirii Bucovinei cu România. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Societatea de Ştiinţe Istorice din România-filiala Brăila şi Asociaţia ProBasarabia şi Bucovina, filiala Vasile Voloc Brăila.

În cadrul manifestării, prof. dr. Ştefan Aftodor, preşedintele filialei Brăila a Societăţii de Ştiinţe Istorice din România, va evoca evenimentul istoric printr-o prelegere intitulată “România Mare patriotism şi sacrificiu pentru cauza sfântă, la Brăila, în timpul Marelui Război”. Prelegerea va fi urmată de un moment artistic susţinut de membrii Grupului folk “Generaţii”, instructor Dumitru Popescu şi de  soliştii de muzică populară ai Casei de Cultură a Municipiului Brăila, instructor Dănuţ Militaru.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii