Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dor de Basarabia

• manifestarea cultural-artistică se va desfăşura miercuri, la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă şi este prilejuită de împlinirea a 101 de ani de la Unirea Basarabiei cu România

 

Miercuri, 27 martie 2019, începând cu ora 17.30, la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă, din Piaţa Poligon nr. 2 va avea loc manifestarea cultural-artistică “Dor de Basarabia”, prilejuită de împlinirea a 101 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Asociaţia ProBasarabia şi Bucovina – filiala Vasile Voloc, Brăila şi Societatea de Ştiinţe Istorice din România.

În cadrul evenimentului, profesor dr. Ştefan Aftodor, preşedintele Societăţii de Ştiinţe Istorice din România, filiala Brăila, va prezenta comunicarea “Basarabia, tărâmul românesc ce nu poate fi abandonat”.

Potrivit informaţiilor furnizate de Emanoil Ciucaşu, managerul Casei Municipale de Cultură, programul artistic include un  recital de folclor tradiţional românesc cu soliştii Casei de Cultură a Municipiului Brăila şi momente muzicale oferite de grupul folk Generaţii, condus de profesorul Dumitru Popescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii