Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donatie din partea Fundatiei Crestine "George Becali" pentru tinerii de la Penitenciarul Tichilesti

Fundatia Crestina "George Becali" a donat detinutilor din Penitenciarul de Tineri si Minori un numar de 280 de tricouri, ceea ce reprezinta cite unul pentru fiecare tinar aflat in detentie. Valoarea tricourilor se ridica la suma de 12.000 lei, urmind ca, in cel mai scurt timp, acestia sa primeasca si un set de mingi, ocazie cu care Gigi Becali spera sa ajunga personal la Tichilesti.
La evenimentul de ieri au luat parte Ionel Alexandru, presedintele filialei PNG Braila, Costica Popescu, directorul Biroului de Turism pentru Tineret (BTT) si Danciu Ionel, vicepresedintele PNG, filiala Braila. Acestia au fost intimpinati de Daniel Sarau, directorul Penitenciarului, si de detinuti, ocazie cu care s-a inminat cite un tricou celor din echipa de fotbal, urmind ca si celelalte sa fie impartite ulterior la fiecare tinar detinut. In final, s-a vizitat capela Penitenciarului si doua sali de lucrari plastice: pictura si sculptura. Ionel Alexandru, presedintele filialei PNG Braila, ne-a declarat ca a fost impresionat de o biserica in miniatura din boabe de orez, realizata de detinuti, dar si de o macheta, tot in miniatura, a satului Vadu Rosca, expuse in aceste sali.
Drept multumire pentru cele primite, tinerii si minorii au realizat pentru Gigi Becali o pictura pe sticla cu Sfintii Petru si Pavel si bustul Mintuitorului confectionat din ipsos.
Odata cu aceasta donatie, membrul fondator al Fundatiei a trimis si o scrisoare tinerilor in curs de reabilitare: "Sint bucuros ca va pot raspunde la cererea voastra si va pot oferi tricouri in culorile Stelei, ai carui fan sinteti, urmind ca in urmatoarele saptamini sa va aducem si mingiile solicitate. As fi foarte fericit ca prin rugaciunile mele si ale voastre, bunul Dumnezeu sa va lumineze sufletele si sa va trezeasca constiintele astfel incit la finalul ispasirii pedepsei sa deveniti buni crestini si cetateni corecti ai Romaniei".
Categorie articol: 

Comentarii