Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donatie de jumatate de milion de euro, la noua Clinica "Diaconia"

Aflata in relatii de parteneriat cu brailenii de aproape opt ani, organizatia americana "ServingHIM" - sprijinita financiar de "The Texas-Romania Venture, LLP", precum si de catre medici de peste Ocean -, este principalul sponsor al noului Centru Medical de pe strada Belvedere, care va fi si sediul Clinicii "Diaconia". Ieri, reprezentantul "ServingHIM", Richard Payne, a sosit la Braila pentru a incheia un contract de 500.000 de euro cu o firma din capitala, pentru realizarea mobilierului si a furniturilor la noua Clinica "Diaconia" de pe strada Belvedere. Actiunea este rodul a doi ani de munca sustinuta, americanii - prin directorul "The Texas - Romania Venture Group, LLP", Richard Payne - prognozind finalizarea lucrarilor in jurul datei de 24 octombrie 2006. "Am venit in Braila din anul 1998, impreuna cu echipe de stomatologi, ca sa ajutam Clinica si pe braileni. In timp, a ajuns principalul sponsor al clinicii. Am adus in Romania, pina acum, cca. 2.000 de stomatologi si cadre medicale - toti voluntari. Numai anul trecut, 2.000 de braileni au beneficiat de servicii medicale, afara de cei care au primit medicamente gratuite. Anul acesta, alte cinci echipe de stomatologi vor sosi la Braila. Structura noii constructii este gata; mai trebuie definitivate lucrarile in interior. Vom aduce aparatura medicala performanta, de 200.000 de euro, ce va fi donata de o companie americana", a spus oaspetele din Texas.
Noua clinica de pe strada Belvedere (12 cabinete medicale) va avea personal medical romanesc si american si va adaposti, de asemenea, un laborator de analize medicale, o farmacie si o sala de conferinte. "Ceea ce ne dorim este sa colaboram cu medicii braileni, sa imbunatatim serviciile si sa ne implicam in pregatirea cadrelor medicale. In prezent, mai avem echipe in Guatemala, si speram sa colaboram cu oameni din Moldova si Ucraina", a mai spus reprezentantul "ServingHIM", Richard Payne.
Pe de alta parte, duminica, 16 aprilie 2006, de Florii, la ora 18.00, la biserica "Sf. Treime" de pe strada Belvedere, va avea loc un concert extraordinar de Sfintele Pasti, la care intrarea va fi libera.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii