Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donaţii de 2.800 euro pentru Cristi, la tradiţionalul Târg de Crăciun “TÂRGOCI”

• la evenimentul organizat anual de Colegiul Naţional “Gh. M. Murgoci” s-au strâns 12.952 lei, bani ce îl vor ajuta pe Cristi să îşi plătească tratamentul

 

“TÂRGOCI” e locul faptelor bune! E locul unde, anual, elevii Colegiului Naţional „Gh. M. Murgoci” reuşesc să facă un adevărat spectacol al generozităţii. Locul unde vizitatorii găsesc zeci de standuri atractive şi se bucură de momente de muzică şi dans susţinute de elevii talentaţi ai liceului, iar, în final, reuşesc să aducă bucurie unor copii cu care soarta a fost nedreaptă.

Ediţia din acest an a Târgul de Crăciun “Târgoci” a avut loc pe 21 decembrie, în sala de sport a liceului, şi a fost dedicată, ca şi în 2016, lui Cristian Filip, adolescentul de 10 al Brăilei, greu încercat de o boală nemiloasă. Evenimentul caritabil a reuşit să adune o mulţime de vizitatori, iar suma obţinută din vânzarea produselor este cu adevărat impresionantă. Vorbim de 12.952 lei, adică peste 2.800 euro, bani adunaţi în doar câteva ore. De altfel, elevii de la “Murgoci” s-au implicat activ, în repetate rânduri, în campania de strângere de fonduri pentru Cristi, numai la ediţia “Târgoci” de anul trecut aceştia donând cauzei 5.318 lei adunaţi în urma evenimentului.

Organizatorul Târgului de Crăciun “Târgoci” a fost Consiliul Şcolar al Elevilor, prin preşedintele Andrei Nemeţ. Andrei a făcut echipă cu Adrian Scarlet, Agathy-Emilia Iorga, Alin Zullas, Andreea Oprea, Cristina Ramona Şerban, Diana Sterea, Florin Rolea, Ioana Delia Tudor, Iulia Rusu, Maria Tarău, Andra Pîrvu, Radu Ştefănache, Maria Teodora Popescu şi Bogdan Vîju, iar împreună au reuşit să creeze un spectacol al generozităţii. Mulţumim organizatorilor, tuturor elevilor, profesorilor şi părinţilor care au lucrat zile în şir pentru acest eveniment, precum şi directorilor Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci” pentru implicare.

Vă suntem recunoscători că de doi ani sunteţi în permanenţă alături de Cristi!
Categorie articol: 

Comentarii