Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donaţii de 25.000 lei în urma spectacolului organizat de Teatrul “Cărăbuş”

• sute de brăileni, bunici, părinţi, tineri şi copii au răspuns invitaţiei lansate de Teatrul de Păpuşi “Cărăbuş” şi au venit duminică după-amiaza în Parcul Monument la spectacolul “Ridichea uriaşă” • donaţii s-au făcut şi în cadrul evenimentului “Crosul Generaţiilor” organizat de PSD Brăila în weekend • în prezent, Bogdi se află în Turcia, acolo unde a început chimioterapia

 

Generozitatea şi compasiunea brăilenilor nu cunoaşte limite. Sute de oameni, bunici, părinţi, tineri şi copii au răspuns invitaţiei lansate de Teatrul de Păpuşi “Cărăbuş” şi au venit duminică după-amiaza în Parcul Monument la spectacolul “Ridichea uriaşă” pentru a fi “Împreună pentru Bogdi”, copilul de numai 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat. Impresionaţi de povestea micuţului, brăilenii au făcut donaţii în urnele amplasate pe scenă, însoţite de mesaje şi rugăciuni care să-i dea micuţului putere să lupte cu boala. Şi, puţin cu puţin, donaţie cu donaţie, s-au adunat la finalul zilei în jur de 25.000 lei, o sumă uriaşă care îi va ajuta pe părinţi să plătească o parte din tratamentul de care are mare nevoie.

Aşa cum ne-a povestit o mămică din Brăila, care se implică activ pentru a-l ajuta pe Bogdi, evenimentul a fost unul copleşitor nu doar prin suma adunată, cât mai ales prin emoţia transmisă de cei prezenţi, prin numărul mare de oameni care au venit să fie alături de Bogdi. Printre ei s-a aflat şi o fetiţă care s-a apropiat de fotografia lui Bogdi, a mângâiat chipul lui şi a spus “Tu o să te faci bine!”.

“A fost extrem de emotionant să vezi că atât de mulţi copii, părinţi, bunici, rude, prieteni, cunoscuţi sau pur şi simplu oameni pe care nu i-ai întâlnit niciodată au venit să fie alături lui Bogdan! Le mulţumim din inimă tuturor celor care au venit şi le mulţumim din suflet celor de la Teatrul de Păpuşi «Cărăbuş» pentru că ei sunt cei care au venit cu această iniţiativă. Mulţumim tuturor celor care au donat pe Facebook, care au scos la licitaţie obiecte sau care au dorit să strângă bani într-o urnă amplasată într-un magazin. Le mulţumim tuturor pentru toată implicarea!”, ne-a spus mămica.

Tot în acest weekend, în Parcul Monument a avut loc şi “Crosul Generaţiilor”, organizat de PSD Brăila, la care s-au adunat în jur de 250 de brăileni de toate vârstele, în frunte cu primarul municipiului şi preşedintele Consiliului Judeţean. Evenimentul a fost dedicat lui Bogdi, iar organizatorii au amplasat o urnă în care participanţii au putut face donaţii. La finalul acţiunii, urna sigilată a fost înmânată unei rude prezente la cros.

Şi frumoasa echipă de la Lil Motion Dance School a dorit să îl ajute pe Bogdi şi au făcut o chetă pentru micuţ. Suma de 508 lei a fost înmânată ieri redactorilor “Obiectiv”.

 

Bogdi a început chimioterapia

Reamintim că Bodgi şi părinţii săi au plecat joi, pe 17 mai, la clinica din Turcia, locul unde se află şansa lui la vindecare. Încă de a doua zi, Bogdi a început prima cură cu citostatice. A făcut două şedinţe, iar săptămâna viitoare va urma o altă cură. Conform unei facturi proforme, tratamentul lui Bogdi, fără transplatul de ficat, se ridică la 100.000 euro. O sumă imensă, care depăşeşte cu mult posibilităţile părinţilor. Însă noi îl putem ajuta! Puţin cu puţin, leu cu leu, putem strânge această sumă!

De aceea, vă invităm să fiţi alături de acest copil minunat şi să faceţi donaţii în conturile părinţilor sau direct la sediul redacţiei “Obiectiv”.

Haideţi să ne unim pentru acest băieţel cuajos şi împreună să îi oferim un licăr de speranţă! Iar Bogdi va lupta să învingă tumora!
Categorie articol: 

Comentarii