Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Don Rotaru, lasă-te de politică! PSD Brăila, umilit încă o dată de PSD Galaţi

La anul, în 2020, se fac 12 ani de când îl avem pe cap pe actualul senator PSD Brăila Ion Rotaru.

Bre, 12 ani! Timp în care Rotaru a frecat duda de colo-colo şi şi-a văzut de propriul interes. Nu că alţii din politica brăileană, de pe la PNL sau alte partide, s-ar fi sacrificat pentru cetăţeni, dar PSD deţine puterea în Brăila de 30 de ani încoace, aşa că de la Rotaru aşteptările erau mari.

Ce a făcut Rotaru în cei 12 ani de când trăieşte pe spatele voturile date de brăileni? Nimic, nada, zero barat! Nu i-ar fi ruşine obrazului să mai apară în public când are zero realizări pentru comunitate!

Ultima “realizare” a PSD Brăila reprezintă, de fapt, o nouă umilinţă în faţa vecinilor şi prietenilor din Galaţi, care nici acum nu vor să restituie cele 1000 de hectare luate cu japca de Dan Nica, în timpul Guvernului Năstase. Procesul merge înainte, pentru că alea 1000 de hectare nu pot rămâne aşa, în folosinţa unora care nu au niciun drept asupra lor.

Revenind la ultima “realizare” a senatorului Rotaru şi a celor din PSD Brăila, trebuie spus că Brăila nu are pe nimeni în noua conducere a PSD-central. Nici în prima linie, nici măcar în schema lărgită, aia cu 314 vicepreşedinţi. Nici măcar postul de femeie de serviciu nu l-a prins BrăiIa în PSD, după îndepărtarea Vioricăi Dăncilă.

În schimb, ce să vezi? PSD Galaţi, prin veşnicul şi antipaticul Dan Nica, a reuşit să se strecoare în noul birou permanent. Dan Nica a obţinut un post de vicepreşedinte, deşi Galaţiul nu a rupt gura târgului pentru Dăncilă, în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Cică postul i-ar fi fost acordat lui Dan Nica pe criterii care ţin de împărţirea regională.

Serios?! Dar Brăilei când îi va veni rândul să fie băgată în seamă pe plan naţional de mahării din PSD, pentru care brăilenii votează cu mic, cu mare, de 30 de ani încoace?

Păi, cred că filiala PSD Brăila va începe să fie băgată în seamă atunci când va avea lideri adevăraţi, care să fie în stare să îşi susţină cauza la Bucureşti. Nu ca Rotaru, care timp de 12 ani şi-a apărat doar propriul său interes, la Bucureşti. (Senatorul Cu Girofar)
Categorie articol: 

Comentarii