Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Domnu’ Varga ştie că important nu e cine candidează, ci cine numără voturile

Pentru că nu s-a inventat încă lupta electorală pe care Vasile Varga să o piardă, cel mai bogat notar din PNL Brăila a anunţat că nu va candida pentru postul de preşedinte al filialei liberale brăilene. La prima vedere asta este o veste bună spre excelentă. S-ar putea spune că, gata, PNL Brăila va scăpa de Vasile Varga, din moment ce el nu va participa la competiţia pentru desemnarea noului şef al filialei partidului. Însă nu de Vasile Varga trebuie să se teamă liberalii brăileni, ci de influenţa acestuia. Şi zic asta pentru că degeaba va sta Varga pe tuşă, în tribune, dacă din loja lui specială va influenţa marile decizii care se vor lua în interiorul PNL Brăila.

Mesajul lui Vasile Varga este clar: fac un pas în spate, dar telecomanda tot la mine rămâne. El va decide în continuare cine, ce şi cum va juca hora în PNL Brăila, revendicând pe mai departe polul de putere. Poate că mă hazardez acum (e doar opinia mea!), însă cred că viitorul preşedinte al PNL Brăila va trebui să fie musai agreat (şi) de Vasile Varga. Departe de mine ideea de a acuza fraude la alegerile interne ale PNL Brăila, însă nu pot să mă abţin să vă aduc aminte că important nu este cine candidează, ci cine numără voturile. Or, în calitate de organizator al alegerilor din sânul PNL Brăila, domnu’ Varga va şti cum să gestioneze situaţia astfel încât rezultatul final să nu îl ia prin suprindere.

O să spuneţi că bat câmpii. Că Varga nu se va implica în stabilirea câştigătorului, că nu îl mai interesează ce se întâmplă, din moment ce a declarat că nu mai candidează. Serios?! Doar cine este peste măsură de naiv poate crede că Vasile Varga, care este ditamai deputatul, ar accepta vreodată să fie subalternul (pe linie de partid) unui individ venit de nicăieri, pe care nu îl recomandă apartenenţa la „gaşcă”. Vasile Varga şi Cătălin Boboc se pregătesc să îşi ia partidul înapoi, nu că l-ar fi înstrăinat vreodată, dar de data asta vor să se împroprietărească de-a binelea cu el. Întrebarea este: Varga şi Boboc vor juca în aceeaşi echipă sau or să şi-o tragă la gioale cum ştiu ei mai bine, spre deliciul galeriei. (Fundul PROPRIETATEA)
Categorie articol: 

Comentarii