Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Domnu’ Botea, sunteţi naşpa!

Îmi zic colegii, că eu nu am avut onoarea să vă fiu elev, că aţi fi un bun profesor de matematică. Puţin îmi pasă însă mie de asta, pentru că eu acum fac referire la politicianul Viorel Botea, nu la proful de mate Viorel Botea. Ori ca politician, domnu’ Botea, cu tot respectul unui elev care a bifat câteva olimpiade la matematică (bine, nu internaţionale), vă spun că sunteţi naşpa. Toxic, ofticat, insuportabil. Domnu’ Botea, eu unul nu v-aş vota oricât de priceput aţi fi să faceţi curba lui Gauss.

Dar văd că insistaţi în politică! Asta în ciuda faptului că sunteţi lipsit de charismă, că sunteţi spaima alegătorilor, cum se spune. Aveţi impresia că fără d-voastră politica autohtonă este lipsită de geniu, că Brăila stă pe loc pentru că d-voastră nu aţi ajuns parlamentar.

Nu mă feresc că v-o spun direct, bărbăteşte, că m-a scos din sărite ieşirea d-voastră publică referitoare la Marioara Nistor şi la felul în care a înţeles ea să stabilească numele candidaţilor PMP la alegerile parlamentare, din 11 decembrie 2016. Cred că nu pot fi suspectat nici măcar o nanosecundă de faptul că aş avea simpatii faţă de Marioara Nistor. Şi asta pentru că, vă reamintesc, din „plăcintăreasă” şi „tanti Marioara” nu am scos-o vreo 2-3 ani în Scormonitoru. Marioara Nistor este doar o femeie cu mulţi bani, dar care, din punctul meu de vedere, nu are ce căuta în Parlament. Poate că d-voastră, d-le Viorel Botea, credeţi că sunteţi potrivit pentru a ajunge parlamentar. Dar cred că ar trebui să încercaţi să ajungeţi în Parlament în primul rând făcându-vă campanie electorală pe banii d-voastră. V-am simţit destul de ofticat, în ieşirea publică a d-voastră, de faptul că Marioara Nistor nu v-a pus pe primul loc în lista pentru Senat a PMP Brăila, preferându-l pe Cristian Ancuţa. Că, vezi-Doamne, cu d-voastră cap de listă, PMP Brăila ar fi făcut din rahat bici şi ar fi scos nu unul, ci două posturi de parlamentari.

Păi, dacă tot aveţi atât de mare căutare în rândul alegătorilor brăileni, eu vă propun ca la următoarele alegeri să candidaţi independent. Să nu mai depindeţi de alde tanti Marioara, de nenea Iancu etc. D-voastră vreţi să mergeţi la nuntă şi să comandaţi muzica, deşi nu aţi plătit nici măcar un leu lăutarilor. Special am coborât un pic nivelul discuţiei, la nivel de nuntă sau manea, luaţi-o cum doriţi, pentru că de multe ori am avut impresia că, în politică, v-aţi comportat ca un manelist rupt în cur. (Viorel CIUBOTEA)
Categorie articol: 

Comentarii