Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dom' primar, daca tu nu, atunci ciine?

Vesti dintre cele mai bune ne parvin de pe frontul vecin, mai exact din orasul Galati. Primarul lor, care este la fel de primar ca si al nostru, a afirmat ca administratia Cibu alimenteaza cu maidanezi cartierele Galatiului. Daca lucurile stau intr-adevar asa, este foarte bine. Si zic asta pentru ca, in sfirsit, Braila da semne ca iese din moarte clinica. In sfirsit am devenit si noi exportatori de renume regional. Ne facem un brand pe piata, reusind sa producem atitia ciini comunitari, cit sa putem da si la altii, sa nu se mai plinga ca pe ei nu are cine sa-i alerge, ca stau degeaba cu antirabicele in dulapurile din spitale.
Foarte bine, numai ca a aparut o prima belea majora. Caci C-tin Cibu a infirmat varianta prezentata de primarul Galatiului, D-tru Nicolae. Cica nici vorba sa incarcam noi dube cu maidanezi si sa-i slobozim, in puterea noptii, pe strazile orasului vecin. Dar de ce sa nu incarcam, dom' primar? Pentru ca sintem atit de sarantoci, incit nu avem nici macar o litra de benzina ca sa putem transporta cateii in Galati? Domnule Cibu, iti spun la modul cel mai serios ca vii cu scuze penibile. Cum adica n-ai benzina? Cum adica n-ai personal calificat care sa inhate maidanezii din Parcul Monument si de-aiurea? Adica vrei sa spui ca Braila nu are cu ce, da? Pai si-atunci matale ce mai cauti, bre, la primarie? Pentru ce iei o leafa de ediliu sef, daca nu esti in stare sa vii nici macar cu o solutie pentru a face planul la exportu' de maidanezi?
Domnule Cibu, esti un rau! Nu-ti pasa de ciinii de pe strazile noastre. Am inteles ca pe noi ne tii captivi aici, in orasul asta mort, ca sa aiba cine sa te mai voteze si in 2008, dar cu ciinii ce-ai avut? Puteai sa-i ajuti sa prinda trenul vietii lor, sa ajunga in Galati, acolo unde am inteles ca se traieste mai bine decit in Braila. Lasa bre, ca stiu eu cum ginditi voi, tovarasii: daca in tara noastra Braila o ducem rau, apai s-o ducem rau cu totii, sa nu plece nimeni peste granita. Lasa ca vine ea, Revolutia, si ai sa vezi ce ai sa patesti! Nu uita ca multi dintre braileni sint ciini pina la moarte!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii