Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doina Melinte jefuita de aproape un miliard de lei vechi

Fosta multipla campioana olimpica, mondiala si europeana la atletism, Doina Melinte, a fost jefuita, duminica seara, la intrarea in localitatea Mogosoaia, de patru copii, care i-au sustras aproape un miliard de lei vechi.
Doina Melinte a fost jefuita duminica, in jurul orei 18.00, la o benzinarie situata la intrarea in localitatea ilfoveana Mogosoaia, de linga Bucuresti. Fostei atlete i-a fost smulsa poseta din mina, in care se afla o suma mare de bani, acte personale si telefonul mobil, dupa ce agresorii i-au cerut o tigara. Ea se oprise la o benzinarie pentru a intreba unde locuieste fostul primar al localitatii, moment in care a fost atacata. "Am fugit dupa ei, dar n-am reusit sa-i prind. Am avut asupra mea o mare suma de bani, peste 845 de milioane de lei vechi. Au fost martori, care au vorbit cu Politia si se pare ca autorii sint cunoscuti autoritatilor. Sper sa-mi recupereze pierderea", a declarat Melinte.
Doina Melinte s-a deplasat, luni dimineata, la spital. "M-am luptat cu agresorii, nu stiu exact ce am la mina, o entorsa sau o luxatie. A fost o experienta ingrozitoare, prin care nu doresc sa treaca nimeni", a declarat luni fosta atleta pentru MEDIAFAX.
Surse din cadrul Politiei au confirmat faptul ca cei patru tilhari au fost identificati ca fiind din comuna Mogosoaia si sint cautati. O parte din acelasi grup de tilhari a jefuit-o, in urma cu citeva saptamini, pe Emilia Iucinu, fosta sotie jurnalistului Dumitru Tinu, dar instanta de judecata a respins arestarea preventiva, eliberindu-i pe motiv ca sint minori.
Fosta sportiva, care va implini 50 de ani in 27 decembrie, s-a declarat socata de intimplare. "Ma simt ingrozitor. Sa n-ai siguranta pe strada, mai mult sa te temi pentru viata ta, e un sentiment cumplit", a incheiat Doina Melinte.
De-a lungul carierei in atletism, Melinte a cucerit numeroase medalii la competitiile continentale, mondiale si la Jocurile Olimpice. Ea detine si acum recordul european al probei de 1500 de metri, atins pe 9 februarie 1990, cu timpul de 4:00.27.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii