Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi tineri i-au furat ghiozdanul unei brăilence

femeia se afla într-un magazin din municipiu şi a constatat că a rămas fără bagaj, ea anunţând poliţiştii • suspecţii de furt sunt doi tineri de 24 şi 33 de ani, care au fost prinşi pe strada G-ral Eremia Grigorescu

 

Hoţi prinşi de poliţişti la scurt timp de la comiterea faptei. La data de 29 mai, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe doi tineri, cu vârste de 24 şi 33 de ani din Brăila, bănuiţi de comiterea unui  furt.

În cursul zilei respective, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras ghiozdanul unei brăilence de 31 de ani, în timp ce aceasta se afla în incinta unei societăţi de pe raza municipiului.

În scurt timp de la producerea infracţiunii, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei doi suspecţi, în timp ce aceştia se aflau pe strada General Eremia Grigorescu.

Prejudiciul a fost recuperat şi înapoiat persoanei păgubite. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi complicitate la furt.
Categorie articol: 

Comentarii