Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi tineri din Tufești s-au bătut în magazinul «Jumbo» din municipiu

* incidentul ne-a fost povestit de o clientă care se afla la cumpărături, alături de fiica sa minoră * doi tineri din Tufești s-au bătut în incinta magazinului * victima a ajuns la spital, iar agresorul la poliție

 

 

Scene de coșmar trăite vineri de clienții unui mare magazin de pe str. Transilvaniei. Doi tineri s-au luat la bătaie fix în incinta „Jumbo”, nepăsându-le că în jurul lor sunt și copii. Scena ne-a fost povestită de o clientă, aflată la cumpărături alături de fetița sa. „S-a lăsat cu capuri sparte, marfă din rafturi darâmată, mult sânge pe jos, poliție, salvare. Nu mai poți fi liniștit nici la cumpărături. Eram împreună cu fetița mea, vă puteți închipui în ce hal s-a speriat și cum tremura. A trebuit să ne ducem două rânduri mai în spate, atât de tare se auzeau țipetele, înjurăturile și lucrurile care cădeau!”, este mesajul pe care ni l-a transmis brăileanca. Femeia a mai spus că a observat 2 grupuri, unul din care făceau parte un băiat și o fată, iar celălalt era format din 2 fete și un băiat. „Cred că nu aveau mai mult de 18-20 de ani”, a mai scris aceasta.

Incidentul ne-a fost confirmat de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila. În jurul orei 12.00, o casieră a sunat la 112 pentru a anunța evenimentul. La fața locului, a sosit un echipaj de poliție ce a identificat victima, un tânăr de 22 ani, din Tufești. Acesta le-a spus oamenilor legii că, în urma unui conflict verbal cu un alt tânăr în vârstă de 18 ani, tot din Tufești, pe care-l cunoștea, acesta din urmă l-ar fi lovit cu pumnul în zona capului.

Victima de 22 de ani a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul a fost luat la sediul Poliției Municipiului pentru audieri. A primit o amendă de 200 lei conform Legii 61/1991 și s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt în curs pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.
Categorie articol: 

Comentarii