Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi tineri au mers în vizită la un amic și l-au lăsat fără televizor

* procurorii au dispus trimiterea în judecată a doi brăileni, pentru infracțiunea de furt calificat, ei fiind acuzați că au sustras un tv tip plasmă în valoare de peste 1.200 lei

 

 

 

Televizor tip plasmă, sustras de doi tineri dintr-o locuință. Cei doi au mers în vizită la un amic și au plecat cu bunul din interiorul locuinței. Ei sunt cercetați pentru infracțiunea de furt.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus trimiterea în judecată a inculpaților G.G. de 21 de ani și B.D.C. de 26 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut faptul că, în noaptea de 7/8 august 2018, în timp ce se afla în locuința unui brăilean, profitând de lipsa acestuia, inculpatul C.G. care era împreună cu numitul B.D.C. a sustras din locuință  un televizor tip plasmă în valoare de 1.243,88 lei. Televizorul aparținea mamei martorului vizitat de cei doi inculpați. Procurorii au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că fapta comisă de cei doi tineri întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat, prevăzută și pedepsită de art. 228 alin. 1 Cod Penal.

După ce s-a dispus trimiterea în judecată a inculpaților, dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Judecătoriei Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii