Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi tenismeni de la TC Venus au urcat pe podium la "Cupa de iarna"

In urma cu putin timp, la Galati s-a incheiat primul turneu de tenis din acest an "Cupa de iarna" competitie devenita deja traditionala la care au participat sportivi din toata tara.
Clubul brailean TC Venus a avut doi reprezentanti si ambii au disputat finalele categoriilor de virsta la care au participat.
La categoria 11-12 ani fete, deoarece a fost desemnata cap de serie numarul unu Florina Zaharia a intrat abia din turul al doilea si a facut "incalzirea" cu Oana Irimescu de la Botosani pe care a invins-o in doua seturi 6-3, 6-2.
In turul al treilea tenismena braileana s-a impus cu 6-1, 6-1 in fata pitestencei Teodora Rotaru, iar in semifinale a intilnit-o pe Madalina Tudoroiu de la Omega Braila. Florina Zaharia a cistigat la fel de lejer, 6-1, 6-0 si a ajuns in ultimul act al competitiei, faza in care a ajuns si favorita numarul doi Laura Enea din Piatra Neamt.
Meciul pentru locul intii a fost extrem de echilibrat, cu numeroase rasturnari de situatii, dar de fiecare data, pe final de set, reprezentanta clubului TC Venus a dat dovada de mai multa luciditate si s-a impus cu 7-5, 7-6.
Cap de serie numarul doi, Andrei Teodor Vasile a intrat abia in cel de al doilea tur la categoria de virsta 10-12 ani si rezultatul a fost cel asteptat, victorie in doua seturi 6-1, 6-2 in fata reprezentantului gazdelor A. Dumitru. Tenismenul brailean a trecut in turul al treilea de Sorin Iordache din Slobozia, 6-4, 6-4 iar in semifinale l-a invins cu 6-3, 6-5 de M. Hanganu din Piatra Neamt.
Obosit dupa meciul maraton din penultima faza a competitiei, Andrei Teodor Vasile a cedat cu 3-6, 5-6 in finala in fata bacauanului Tudor Diaconu.
"Rezultatele obtinute de noi la "Cupa de iarna" sint foarte bune si pe undeva chiar scontate. Acesti copii incep sa promita si probabil ca in acest an vor reusi sa faca o figura frumoasa in concursurile de obiectiv" a declarat antrenorul Gheorghe Goleanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii