Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi tâlhari cu cagule pe faţă au lăsat firma “La Grecu” fără 22.000 lei

• indivizii au atacat un angajat care avea banii asupra lui • în noaptea de luni spre marţi, un tânăr a plecat de la fast-food-ul din zona Concordia şi se deplasa pe strada Mihai Bravu, având o sacoşă plină cu bani • era vorba despre încasările firmei, adunate de la mai multe puncte de lucru • tânărul a fost atacat de doi indivizi care aveau cagule pe faţă, l-au ameninţat cu un cuţit şi i-au sustras suma de 22.000 lei • poliţiştii îi caută pe tâlhari

 

Tâlhărie calificată în mijlocul străzii. Un tânăr angajat al fast-food-ului “La Grecu”, din zona Concordia, a fost atacat în toiul nopţii de doi indivizi necunoscuţi. Aceştia aveau cagule pe faţă şi i-au sustras o importantă sumă de bani, care provenea din încasările de la firmă. Tânărul a fost şi ameninţat cu un cuţit. Poliţiştii au dat startul cercetărilor şi îi caută pe atacatori.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, în noaptea de luni spre marţi, la ora 23.30, lucrători de la Poliţia Municipiului Braila au fost sesizaţi despre o tâlhărie de un tânăr de 26 de ani, angajat al unei unităţi de alimentaţie publică. Era vorba despre fast-food “La Grecu”, potrivit unor surse. Reclamantul a anunţat că unui coleg i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani, fiind vorba despre încasările societăţii.

După cum au stabilit poliţiştii, în seara respectivă, un tânăr de 27 de ani se deplasa pe strada Mihai Bravu şi a fost ameninţat cu un cuţit de două persoane, care aveau şi cagule pe faţă pentru a nu fi recunoscute. Sub ameninţarea armei albe, indivizii i-au sustras tânărului o sacoşă din material plastic pe care acesta o ţinea în mână, având în interior suma de aproximativ 22.000 lei. Era vorba despre banii din încasările firmei respective, ridicaţi de la mai multe puncte de lucru. Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi depistarea celor două persoane care au pus mâna pe bani.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Ieri, până la închiderea ediţiei, poliţiştii nu reuşiseră să dea de urma tâlharilor.

Mai departe, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii trebuie să stabilească şi dacă tâlharii au dat lovitura la pont. Este posibil ca aceştia să fi ştiut că angajatul pleacă cu banii şi să fi stat la pândă. Anchetatorii sunt cei care vor stabili adevărul.
Categorie articol: 

Comentarii