Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi soţi din Iordania stăteau ilegal în Brăila

Doi soţi din Iordania au venit legal în România, pentru afaceri, însă au uitat să mai plece. Poliţiştii de la Biroul Imigrări Brăila i-au depistat pe cetăţenii străini şi le-au dat amenzi usturătoare, ei fiind obligaţi să plece pe meleagurile natale în termen de 15 zile.
În ziua de 9 septembrie, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al Judeţului Brăila au desfăşurat o acţiune proprie, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini. "Poliţiştii au depistat cu şedere ilegală în Brăila doi cetăţeni străini, soţ şi soţie, în vârstă de 74, respectiv, 44 de ani, din Iordania. Persoanele în cauză au intrat în România legal, în luna august, fiind posesorii unor vize de scurtă şedere, în scop de afaceri, iar la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul naţional", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au emis pe numele iordanienilor decizii de returnare, prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul ţării în termen de 15 zile. Totodată, cei doi soţi au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în cuantum de 400 de lei, fiecare, conform prevederilor OUG 194/2002, privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.
Pentru orice lămurire în legătură cu legislaţia în domeniu, poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Brăila invită cetăţenii străini la sediul din strada Ana Aslan nr. 39, ori să apeleze numărul de telefon 0239-606100.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii