Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi puştani scandalagii au vandalizat un ren-ornament din Orăşelul Copiilor

• poliţiştii locali i-au amendat cu câte 100 lei şi i-au predat Poliţiei Naţionale, care le-a făcut dosar penal pentru distrugere • în primele zile ale anului, poliţiştii locali au sancţionat mai mulţi brăileni care aruncau deşeuri pe domeniul public

 

Doi minori puşi pe scandal, ambii în vârstă de 17 ani, au fost amendaţi cu câte 100 de lei după ce au distrus un ornament în formă de ren montat în Orăşelul Copiilor din Parcul Monument. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.00, cei doi puştani au fost surprinşi de un echipaj al Poliţiei Locale în timp ce se înjurau şi făceau scandal. Agenţii au observat, de asemenea, că indivizii dărâmaseră şi spărseseră ornamentul din Orăşelul Copiilor. “Tinerii au fost identificaţi şi predaţi unui echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, în vederea continuării cercetărilor privind săvârşirea infracţiunii de distrugere. Pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, celor doi li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 200 lei”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale. 

Potrivit aceluiaşi comunicat, în perioada 3 - 7 ianuarie, agenţii din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila au depistat şase persoane care au încălcat prevederile în vigoare privind respectarea curăţeniei pe domeniul public al municipiului Brăila sau pe cele ale Legii 61/1991. Astfel, în data de 3 ianuarie, au fost sancţionaţi contravenţional, cu câte 1.000 lei fiecare, un brăilean în vârstă de 43 de ani, care a fost surprins în timp ce arunca gunoi menajer la intersecţia străzilor Cezar Petrescu şi Smârdan, un alt bărbat în vârstă de 56 de ani, care a fost depistat în timp ce arunca gunoi dintr-o roabă pe  Şoseaua Naţională Veche, colţ cu Str. Milcov, şi un tânăr de 22 de ani, care a depozitat resturi dintr-o canapea uzată pe Str. Frumoasă. De asemenea, în data de 5 ianuarie, un brăilean în vârstă de 51 de ani a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.500 lei, pentru că nu a ridicat ţigla depozitată de aproximativ 30 de zile în faţa imobilului situat pe Str. M. Kogălniceanu.
Categorie articol: 

Comentarii