Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi portughezi in probe la Dacia Mioveni

Doi fotbalisti portughezi, Claudio Oeiras si Mautinho Huso, care provin din esalonul secund din Portugalia, se afla in aceasta perioada in probe la echipa Dacia Mioveni, nou promovata in Liga I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Odata cu venirea celor doi portughezi, la Dacia Mioveni se afla in teste peste 20 de jucatori, cei mai noi fiind Cristi Bratu, care a activat in ultimele sezoane in Israel, Claudiu Trofin (FCM Bacau), Bogdan Vrajitoarea (Ceahlaul Piatra Neamt) si Liviu Negoita (Unirea Urziceni).
Oeiras este atacant si are 28 de ani, iar Huso este mijlocas central, are 24 de ani si este fost component al nationalei de juniori a Portugaliei. In ultimele trei editii ale ligii secunde portugheze, Claudio Oeiras a marcat 42 de goluri.
Pe de alta parte, tehnicianul Ion Moldovan a declarat ca inca nu a semnat noul contract cu Dacia Mioveni. "Am sa semnez atunci cind voi vedea ca tot ce am discutat, toate conditiile la care ne-am inteles vor fi puse pe hirtie", a spus Moldovan, care a explicat apoi conditiile: "Se refera la tot. Si la Florin Marin. Se refera la oligatiile fiecaruia. Daca sintem in aceeasi barca trebuie sa lucram in solidar, asa cum se spune. Asa mi se pare corect, asa este la orice club din Liga I care se respecta. Eu cu "Flocea" trebuie sa avem puncte comune de colaborare, dar trebuie ca fiecare sa stie concret ce atributii are".
Moldovan a precizat ca spera sa colaboreze cit mai bine cu directorul tehnic Florin Marin.
Categorie articol: 

Comentarii