Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi morti, in urma ploilor torentiale si rafalelor puternice de vint din Marea Britanie

Ploile torentiale si rafalele de vint puternice care s-au inregistrat in Marea Britanie au provocat moartea a doua persoane, relateaza Daily Mail, in editia electronica.
O fata de cinci ani s-a inecat dupa ce a fost luata de apele riului Neet, in apropiere de localitatea Bude, de pe coasta North Cornwall.
Echipele de interventie au scos fata din apele riului doua ore mai tirziu si au transportat-o cu avionul la un spital din Plymouth, dar nu a putut fi resuscitata. Autoritatile cred ca fetita, al carei nume nu a fost dat publicitatii, locuieste in zona Holsworthy, din Devon.
Un purtator de cuvint al Agentiei de Mediu a precizat ca zona din afara localitatii Stratton, unde se intilnesc riurile Neet si Stratt, este in alerta de inundatii.
Zona de sud-vest a fost printre regiunile cel mai afectate de inundatii, intrucit cantitatea de apa normala pentru doua saptamini a cazut in 24 de ore, in anumite regiuni. Agentia de Mediu a emis cinci avertismente de inundatii in localitatile Devon si Cornwall.
In alte zone, ploile torentiale si rafalele puternice de vint au provocat haos in trafic. Un barbat in virsta de circa 50 de ani se afla in masina de serviciu cind un copac s-a prabusit peste autovehicul, pe un drum din orasul Clapham, din sudul Londrei. Alti doi barbati care se aflau in masina, cu virste de 47 si 20 de ani, au fost salvati si transportati la spital.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii