Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi morti si trei raniti dupa un accident rutier in care a fost implicat un microbuz

Marti dimineata, in jurul orei 4.00, pe raza localitatii Ianca s-a produs un accident de circulatie in urma caruia doua persoane si-au pierdut viata si alte trei au fost ranite. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie al Judetului Braila, in accident a fost implicat un microbuz ce transporta pasageri de la Galati catre Bucuresti.
In localitatea Ianca, Relu Pruna, din Focsani, soferul unui autoturism Opel Astra care circula pe Drumul Judetean 221, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz condus regulamentar pe DN2B de catre Constantin C. din Galati. In urma impactului, pasagerul din dreapta, Angela Nicoleta Navalici de 25 ani din Focsani a decedat pe loc, iar soferul autoturismului s-a lovit grav la cap si la membre si a intrat in coma. A fost transportat de urgenta la spital, insa eforturile de a-l salva au fost zadarnice. "Pacientul Relu Pruna de 25 de ani a fost internat cu multiple contuzii, traumatism abdominal si s-a incercat salvarea lui prin toate metodele; intubare, resuscitare, absolut tot, dar a murit in drum spre sala de operatii", ne-a spus dr. Marian Baciu, purtator de cuvint al Spitalului Judetean de Urgenta.
La acelasi spital a ajuns si Jenica Tinu, 54 ani din localitatea Plevna, judetul Galati si alte doua persoane aflate in microbuz, care calatoreau din Galati catre Bucuresti si care au fost ranite usor. Femeia a fost diagnosticata cu traumatism toracic si escoriatii,dar a refuzat internarea si a plecat la un spital din Galati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii