Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi minori au fost trimisi in judecata pentru tilharie

Gabriel S., zis "Bebi", 15 ani, si Marius Viorel A., de 16 ani, amindoi elevi la Scoala Generala nr. 5 Braila, au fost dati pe mina judecatorilor, pentru comiterea infractiunii de tilharie. Ajutat de Marius, "Bebi" - individ cercetat in mai multe cauze penale pentru tilharie si furt calificat - l-a deposedat pe un tinar de telefonul mobil, ziua-n amiaza mare, pe B-dul Dorobanti.
Incidentul s-a petrecut in ziua de 25 ianuarie 2007, in jurul orei 12.00. In acel moment, membrii unei patrule a Politiei Municipiului Braila a observat trei tineri in fata Liceului "Panait Cerna" si s-au apropiat de ei, pentru ca li s-au parut dubiosi. In acel moment, unul dintre tineri, Ionut A., li s-a adresat oamenilor legii, spunind ca i s-a luat telefonul mobil. Ceilalti doi erau chiar agresorii, astfel ca politistii i-au luat la "bani marunti". De altfel, in buzunarul lui Gabriel S. a fost gasit chiar telefonul sustras si care a fost inapoiat pagubasului.
Cei doi derbedei se intelesesera sa jefuiasca elevi ai Liceului "Panait Cerna" si au dat cu ochii de Ionut A., care se deplasa pe B-dul Dorobanti. "Bebi" s-a apropiat de pusti si l-a prins de mina, apoi i-a cerut bani. Pentru ca victima i-a spus ca nu are ce sa-i dea, banditul l-a cotrobait prin buzunare si i-a sustras telefonul "Sony Ericsson 7501", in valoare de 727,50 lei. Celalalt inculpat l-a amenintat cu bataia pe Ionut, spun anchetatorii, in momentul in care i-a cerut agresorului telefonul inapoi. La scurt timp, insa, si-a facut aparitia o patrula de politie, care i-a luat la intrebari pe autorii tilhariei, recuperind si bunul sustras prin violenta.
Categorie articol: 

Comentarii