Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi medici anesteziști pensionari au demisionat din Județean. O a treia demisie a unui medic din UPU așteaptă răspuns de la Departamentul pentru Situații de Urgență

* informația a fost confirmată de dr. Alina Neacșu, directorul medical al SJU Brăila

 

 

Primele demisii în rândul medicilor înregistrate la Spitalul Județean de Urgență Brăila. Este vorba despre doi doctori anesteziști, pensionari. Anunțul a fost făcut de directorul medical Alina Neacșu, în cadrul unei conferințe de presă. O a treia demisie este în așteptarea unui răspuns din partea Departamentului pentru Situații de Urgență, deoarece este vorba despre un cadru medical din Unitatea de Primiri Urgențe.

„Sunt două demisii, dar sunt din partea medicilor pensionari. Din nefericire, sunt două demisii în sectoare vitale, în ATI. Am făcut nenumărate solicitări la Ministerul Sănătății, pentru medici rezidenți, așteptăm răspunsul. Ieri (marți- n.r.) s-au depus. Da, există și o demisie la UPU. Așteptăm răspuns pentru că am înaintat actele către Departamentul pentru Situații de Urgență. Oamenilor le este teamă. Este o situație fără precedent. În cazul celor doi medici care și-au dat demisia trebuie să țineți cont că sunt pensionari, au peste 65 de ani, deci fac parte din categoria celor de risc”, a declarat dr. Alina Neacșu.
Categorie articol: 

Comentarii