Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi indivizi au furat o punte de remorca din curtea SC ECO SA

Marian M., 23 de ani si George C., 20 de ani, ambii din Braila, au fost trimisi, recent, in judecata pentru comiterea infractiunii de furt calificat in paguba avutului privat. Cei doi au sustras o punte de remorca in valoare de 54 de milioane de lei din incinta SC ECO SA, au dezmembrat-o piesa cu piesa si au dus-o la fier vechi.
Furtisagul s-a petrecut in seara zilei de 23 iulie 2005. Marian M. si George C. plecasera, initial, sa adune iarba pentru cal. In jurul orei 21.00, ei au observat in curtea SC ECO SA o punte fata de remorca, complet echipata si s-au decis sa si-o insuseasca. In zona nu se vedea nici un paznic, astfel ca invinuitii au patruns fara probleme in curtea societatii printr-o spartura a gardului, au sustras puntea, au urcat-o in caruta si au transportat-o la domiciliul lui Marian. A doua zi, ei au demontat bunul furat si l-au vindut bucata cu bucata la un centru de achizitii, contra sumei de 2,2 milioane de lei.
Valoarea prejudiciului a fost de 54 de milioane de lei, din care firma prejudiciata a recuperat doar o mica parte. SC ECO SA solicita despagubiri de 40 de milioane de lei vechi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii