Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi condamnaţi fugeau de închisoare

un tânăr de 28 de ani avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 10 luni, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe • altul a fost condamnat la 1 an, 9 luni şi 251 de zile închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat • poliţiştii i-au prins şi i-au “cazat” la puşcărie

 

«Domiciliaţi» la închisoare. Poliţiştii i-au prins şi încarcerat pe doi brăileni care aveau de executat pedepse cu închisoarea, însă se mai bucurau de libertate.

În cursul zilei de 8 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Brăila, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii. Judecătoria Brăila l-a condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 10 luni pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, pe raza comunei Gropeni, pe un localnic de 27 de ani. La data de 4 octombrie, Judecătoria Brăila a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, 9 luni şi 251 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi tineri au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii