Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi braileni pleaca in Grecia cu "Obiectiv"

Cotidianul "Obiectiv - Vocea Brailei" a desemnat miercuri seara cistigatorul concursului care a avut drept premiu un sejur pentru doua persoane in insorita Grecie. Extragerea a avut loc la sediul televiziunii locale Mega TV, la ora 18.00.
Cititorii fideli au transmis redactiei noastre mii de taloane. Conditiile de participare la concurs au fost: in fiecare plic trebuia trimise 3 taloane, cititorii avind de raspuns la intrebarea "Cine iti ofera un sejur in Grecia?" si de completat talonul de participare cu date referitoare la nume, prenume, adresa, numar si serie de buletin, numar de telefon. Data limita de transmitere a plicurilor a fost 28 iulie. Norocosul cistigator al sejurului din statiunea Paralia Katerini este Cristache Tirhoaca. Anuntat telefonic in legatura cu faptul ca la sfirsitul lunii august va putea pleca impreuna cu sotia in Grecia, resedinta Zeilor din Olimp, braileanul a fost uimit de bucurie. "Ma duc eu in Grecia? Nu-mi vine sa cred. Sint un cititor fidel al dumneavoastra. Intr-adevar sinteti cei mai buni. Am trimis 8 plicuri. Asadar, pot merge cu sotia in Grecia o saptamina? E o mare bucurie", ne-a declarat Cristache Tirhoaca.
Statiunea Paralia Katerini este perla statiunilor de pe litoralul Greciei. Plajele pitoresti scaldate in ape albastre si pazite de muntii din jur creeaza o imagine de basm, seninatatea peisajului impresionind vizitatorii. De asemenea, traditiile grecilor si ospitalitatea acestora sint foarte apreciate de turisti. Ei pot merge in croaziere in diferite locatii din Grecia. O excursie de o zi se poate organiza pina in Atena, capitala Greciei, pentru a vizita Acropole, Meteora, Muntele Olimp sau la celebra peninsula Halkidiki. Braileanul Cristache Tirhoaca si sotia vor fi cazati in perioada 22 - 28 august la "Hotel Apartments Alexander", in regim de demipensiune si vor beneficia de transport cu autocarul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii