Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi braileni extradati din Spania si Germania

Doi infractori braileni au fost preluati, in cursul zilei de ieri, de pe Aeroportul International "Henri Coanda", fiind extradati din Spania si Germania. Cei doi erau dati in urmarire internationala deoarece se sustrageau executarii unor pedepse cu inchisoarea, la care fusesera condamnati de instantele din Romania. Ei au fost cazati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila, unde vor "plati" pentru infractiunile comise.
Astfel, de la Madrid (Spania), a fost adus Marian Pandrea, in virsta de 26 ani, impotriva caruia Judecatoria Braila a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 3 ani si 3 luni, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Acesta a cauzat, in anul 2005, un prejudiciu de 5.000 de lei in dauna unei societati comerciale. Pentru aceeasi infractiune, instanta de judecata i-a facut "cadou" lui Valentin Ion (18 ani) un an si 10 luni inchisoare. Braileanul este recidivist si a fost prins de politistii din Frankfurt (Germania).
Tot ieri, ofiteri ai Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala din cadrul Ministerului de Interne si Reformei in Administratie au preluat si alti 7 infractori romani. De la Roma (Italia) au fost adusi Vasile Stoican (36 de ani) cu domiciliul in judetul Giurgiu, infractor recidivist care are de executat 4 ani de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat si Constantin Cosmin Duduiala (31 de ani) din Gorj, impotriva caruia Judecatoria Tirgu-Jiu a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 2 ani, 8 luni si 6 zile, pentru comiterea infractiunii de tainuire. De asemenea, Daniel Tamas (30 de ani) din Mures, recidivist, a fost trimis in tara pentru ca instanta l-a condamnat la 2 ani inchisoare, pentru infractiuni la regimul rutier. De la Milano (Italia) vor fi adusi Marius U.G. (30 de ani) din Bacau, impotriva caruia Tribunalul Bacau a emis un mandat de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane si Gheorghe Florin Cioara (38 de ani) din Bihor, care va sta urmatorii 3 ani la "racoare", pentru o inselaciune. Alaturi de cei doi va fi adus si Marius Florinel Oanca (31 de ani) din Galati, impotriva caruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 6 ani, pentru comiterea infractiunii de tilharie. Ultimul infractor roman, Ioan Apolzan (33 de ani), a fost trimis de la Atena (Grecia) pentru executarea unei pedepse de trei ani inchisoare, pentru viol.
Categorie articol: 

Comentarii