Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi brăileni propuşi pentru premiile Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti pe 2010

Doi brăileni se află pe lista de propuneri a platformei culturale AgenţiadeCarte.ro pentru Premiile Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti (ASB) pe 2010. Este vorba de scriitorul Adrian Buzdugan, prezent la secţiunea Debut, cu volumul de povestiri "Capela Excomunicaţilor" (Ed. Humanitas), şi de traducătorul şi publicistul George Şipoş, cu traducerea romanului "Sunetul muntelui" (Ed. Humanitas) de Yasunari Kawabata.
"AgentiadeCarte.ro propune cititorilor săi să voteze CELE MAI BUNE CĂRŢI PENTRU PREMIILE ASB din anul editorial 2010. Multe dintre cărţile care se regăsesc în acest top au fost prezentate, în decursul anului 2010 şi 2011, de AgentiadeCarte.ro. Votarea se va încheia pe 13 octombrie 2011, ora 21.00. Titlurile propuse pentru vot au fost alese de echipa AgentiadeCarte.ro şi sunt prezentate în ordinea alfabetică a autorilor", se arată pe AgentiadeCarte.ro.
Anual, Asociaţia Scriitorilor Bucureşti premiază cele mai bune cărţi ale membrilor săi. În octombrie 2011, juriul ASB, format din academicianul Eugen Simion, Dan Mircea Cipariu, Octavian Soviany, Gelu Negrea şi Radu Voinescu, va decide care au fost cele mai bune cărţi apărute în anul editorial 2010. Conform tradiţiei ultimilor ani, ceremonia de decernare a Premiilor ASB va avea loc în sediul Primăriei sectorului 2 Bucureşti.
Precizăm că Adrian Buzdugan şi George Şipoş sunt redactori ai revistei "Obiectiv Cultural", supliment gratuit, care se distribuie lunar împreună cu cotidianul "Obiectiv Vocea-Brăilei".
Categorie articol: 

Comentarii