Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi brăileni pe podiumul Festivalului de Creaţie „Vrancea literară”

• Angela Burtea a obţinut Premiul I la categoria proză scurtă, pentru volumul „Ochiul sufletului” şi Mihai Vintilă a primit Premiul al-lll-lea la secţiunea poezie, pentru volumul „Dirijorul de cuvinte”

 

Doi brăileni au fost premiaţi la Festivalul Naţional de Creaţie „Vrancea literară”. Este vorba despre Angela Burtea, care a obţinut Premiul I la categoria proză scurtă, pentru volumul „Ochiul sufletului” şi despre Mihai Vintilă, care a primit Premiul al-lll-lea la secţiunea poezie, pentru volumul „Dirijorul de cuvinte”.

Marele premiu pentru Cartea anului 2017 - „Mănăstirea Neamţ - vatră de spiritualitate şi cultură română ( vol I) a fost câştigat de Arhimandrit Benedict Suciuc, stareţul Mănăstirii Neamţ.

Devenit o tradiţie, Festivalul de Creaţie „Vrancea literară”, organizat de Liga Scriitorilor din Vrancea, Fundaţia Social Culturală „MIORIŢA” şi revista „Salonul literar”, a avut loc în luna septembrie 2018, iar vineri, 12 octombrie, de la orele 12,30 la Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Piaţa Unirii nr. 1 Focşani va avea loc decernarea premiilor pentru volumele de poezie, critică, teatru, proză, eseu, istorie literară, teorie literară şi monografii, publicate în anul 2017.
Categorie articol: 

Comentarii