Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi brăileni pe podium la concursul de karting «Aşii Volanului»

Cu ocazia Zilelor municipiului Brăila, marţi şi miercuri s-a desfăşurat cea de a cincea ediţie a concursului interjudeţean de karting "Aşii Volanului", o competiţie interesantă la startul căreia s-au aliniat 35 de concurenţi din şase judeţe. Copiii cu vârste între 4 şi 12 ani, grupaţi pe două clase de concurs, au făcut spectacol la Brăila atât în proba de îndemânare, care a avut loc în prima zi a competiţiei, cât şi în cea de viteză care s-a desfăşurat ieri în parcul din cartierul ANL Lacu Dulce.
"Acestor copiii le place kartingul şi se se pregătesc două zile pe săptămâna când sunt în competiţii şi merg doar la o singură şedinţă de pregătire pe săptămână în restul anului. După cum se poate observa, ei îşi însuşesc repede cunoştinţele necesare şi îndemânarea şi se descurcă foarte bine. Pentru părinţi, acest hobi al copiilor lor este destul de costisitor, de exemplu în cazul competiţiilor cheltuielile se pot ridica şi până la 1.000 lei pe concurs, dar toţi suntem mândri de prestaţiile copiilor noştri în concursuri", a precizat unul dintre părinţii copiilor înscrişi în această competiţie brăileană.
La categoria bambini s-a impus Tudor Ioniţă din Bârlad, locul al doilea i-a revenit lui Mihai Popescu din Buzău, iar al treilea brăileanului Rareş Cotigă. La pufo, concursul a fost câştigat de buzoianul Sebastian Toma, pe locul al doilea s-a clasat brăileanul Alexandru Androne iar ultima treaptă a podiumului de premiere a fost adjudecată de Călin Honceriu din Suceava.

 
Categorie articol: 

Comentarii