Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi baschetbalişti au venit special din America ca să îl taie pe faţă pe Dasaev

Înainte de a pătrunde adânc în subiect, precum şişul în plăsele, ar merita, zicem noi, să supunem dezbaterii publice o temă importantă, care cu siguranţă îi frământă pe mulţi brăileni. Aşadar, de unde i se trage lui Gabriel Husein porecla Dasaev? Nu de alta, dar voi ştiţi cine a fost adevăratul Dasaev? Păi, pentru cei care nu ştiu, Rinat Dasayev a fost, este şi va fi cel mai titrat portar de fotbal din istoria Rusiei (fostă URSS). Şi-atunci, întrebăm: dacă brăileanul Husein a fost mare fotbalist, de unde şi până unde a ajuns să intre în conflict cu nişte baschetbalişti? Iată, aşadar, o nouă enigmă pe care anchetatorii trebuie să o elucideze.

Nu mai insistăm cu amănunte de la scandalul din Music Pub, acolo unde doi cetăţeni americani, baschetbalişti legitimaţi la clubul Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi sâmbăta trecută. Ştiţi cu toţii povestea, nu o mai reluăm.

În schimb, o să pedalăm pe povestea livrată publicului de Gabriel Husein, alias Dasaev, cel care între timp a fost arestat pentru 29 de zile. Aţi înţeles cum a stat treaba, conform spuselor lui Dasaev, da? Cică el a fost victimă. Că americanii s-au îmbătat şi au început să se dea şmecheri în bar, să se comporte de parcă ar fi fost în sufrageria lor de acasă. Iar bietul Dasaev, un contribuabil cinstit din Brăila, care munceşte toată ziulica din greu pentru a-şi putea asigura hrana, a căzut victimă furiei celor două bestii de 2 metri înălţime. Bestii care, ce să vezi?, l-au tăiat pe faţă cu un cuţit.

Mda, acum totul pare să aibă sens. În sfârşit, avem în faţă tabloul complet. Nu înţelegeam de ce s-au transferat cei doi cetăţeni de culoare tocmai din America la anonimul club Cuza Sport. Din toate cluburile mai mult sau mai puţin cunoscute în lumea asta, cei doi baschetbalişti au ales Brăila! Trebuia să fie şi altceva la mijloc, să fie un motiv pentru care ei s-au aciuat tam-nisam la Brăila.

Deşi nu vor să recunoască, scopul în viaţă a celor doi americani a fost să dea ochii cu unu’ pe nume Dasaev, din Brăila, şi să îi cresteze acestuia obrazul stâng. Americanii au aşteptat 25 de ani pentru această clipă, dar aşteptarea a meritat. Sâmbătă seară, de-acum celebrul Dasaev din Brăila spune că a fost tăiat pe faţă de cei doi baschetbalişti americani care, e drept, au suferit şi ei răni. Iar povestea nu s-a terminat. Staţi să vedeţi ce o să declare Dasaev după de va ieşi din arest. Mare lucru să nu spună că a fost vizitat de extratereştri în arest, iar aceştia i-au prezentat dovada că incidentul de la Music Pub a fost pus la cale de CIA pentru a terfeli excelenta imagine a României pe plan extern. (Michael GIORDAN)
Categorie articol: 

Comentarii