Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi bărbaţi au ajuns la închisoare

poliţiştii au depistat un brăilean de 42 de ani, condamnat pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice, şi altul de 36 de ani condamnat pentru ucidere din culpă

 

Doi condamnaţi au ajuns în spatele gratiilor. În cursul zilei de joi, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii. Poliţiştii l-au depistat, pe raza municipiului, pe un brăilean de 42 de ani. Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la data de 8 mai, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 3 luni pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburare a ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

În aceeaşi zi, un bărbat de 36 de ani, din satul Plopu, oraşul Ianca, s-a prezentat la sediul Poliţiei, pe numele său existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Făurei la data de 6 mai. El a fost condamnat pentru pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii