Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi băieţi, hoţi din maşini, trimişi în judecată pentru furt calificat

• inculpaţii, ambii în vârstă de 17 ani, au jefuit două autoturisme şi un camion • pagubele s-au ridicat la câteva mii de lei

 

Procurorul Marius Iacob, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, i-a trimis în judecată, zilele trecute, pe inculpaţii minori R.-V. P. şi A.-M. B., ambii în vârstă de 17 ani, cercetaţi pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat.

Potrivit dosarului penal aflat în prezent pe rolul instanţei, în noaptea de 7/8 iulie 2015, cei doi minori au forţat portiera faţă şi au deschis capota motor a unui autoturism Dacia 1310 parcat pe strada Brateş, după care au demontat şi au sustras bateria acumulator şi radiatorul, bunuri evaluate la circa 400 lei. Totodată, în noaptea de 22/23 februarie 2016, cei doi spărgători de maşini au sustras în mod asemănător bateria acumulator de la un alt autoturism Dacia 1310, parcat, de data aceasta, pe strada Matei Basarab.

Nu în ultimul rând, în ziua de 22 mai 2016, inculpaţii minori R.-V. P. şi A.-M. B. au escaladat gardul împrejmuitor al autodromului de pe strada Mircea Mălăeru nr. 80, au pătruns în curte şi au jefuit un camion marca Volvo, după ce au forţat capota motor. Folosind o cheie şi un foarfece tip gură de lup, infractorii au desfăcut bornele de prindere şi au sustras două baterii acumulator. Paguba pricinuită a fost de circa 2.500 lei, sumă pe care proprietarul camionului a solicitat-o în cadrul procesului penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii