Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi şoferi au picat în plasa poliţiştilor: unul băut şi altul fără permis

la data de 7 octombrie, poliţiştii au oprit un bărbat de 38 de ani din Vădeni care avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,54 mg/l • un alt bărbat, din Stăncuţa, circula pe şoseaua Focşani având permisul suspendat

 

Poliţiştii i-au oprit în trafic pe doi conducători auto care aveau probleme cu legea. Unul era băut, iar celălalt nu avea permis.

La data de 7 octombrie,  la ora 20.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat de 38 de ani, din comuna Vădeni. Acesta  conducea un autoturism “Renault” pe raza localităţii de domiciliu.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În aceeaşi zi, la ora 21.40, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit pentru control, pe Şoseaua Focşani, pe un tânăr de 28 de ani, din satul Polizeşti, comuna Stăncuţa. Acesta conducea o autoutilitară, iar poliţiştii au stabilit că el are permisul de conducere reţinut şi nu are dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.
Categorie articol: 

Comentarii