Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Dobrin il invingea mai mereu pe Mutu la concursurile de la antrenamente"

Portarul Danut Coman a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca in urma cu opt ani, atacantul Adrian Mutu era invins mai mereu de Nicolae Dobrin la concursurile de la antrenamente, chiar daca acesta era bolnav si mai in virsta cu peste 30 de ani.
"L-am cunoscut destul de bine, l-am avut si antrenor la FC Arges cind aveam 20 de ani. El era genul care se baga la antrenamente si se vedea ca e la un alt nivel, ca fusese un mare fotbalist. Imi aduc aminte ca dupa fiecare antrenament raminea cu Adrian Mutu si facea cu el pregatire special. Exersau mult si chiar faceau concurs care da mai multe goluri din centrari. Ei doi stateau in fata portii si le centra cineva. Si desi Adrian (n.r. - Mutu) avea cu 30 si ceva de ani mai putin, de foarte multe ori cistiga nea Gicu Dobrin. Foarte greu il invingea Mutu, iar nea Gicu mai avea si probleme de sanatate. Cu toate astea nu-si pierduse deloc din calitatile de marcator", a afirmat Coman.
Portarul echipei FC Rapid considera ca acum are un mare regret: "Din pacate eu nu l-am apucat jucind, dar stiu foarte bine ca a fost cel mai mare fotbalist al Romaniei din toate timpurile. sint momente grele si trebuie sa fim toti alaturi de familia dinsului. Nea Gicu va ramine o legenda in fotbalul romanesc".
Danut Coman nu va putea ajunge la inmormintarea fostului fotbalist care va avea loc la Cimitirul Municipal "Sfintu Gheorghe" din Pitesti. "Mi-as dori foarte mult sa merg, dar la inmormintare nu o sa pot sa ajung, pentru ca am inteles ca e chiar in ziua meciului. O sa trimit insa o coroana, iar cu prima ocazie cind ajung la Pitesti o sa merg sa aprind o luminare", a adaugat Coman.
Jucatorii rapidisti vor evolua cu banderole negre pe brat in meciul cu CFR Cluj, programat, duminica, de la ora 20.30, in cadrul etapei a XII-a a Ligii I, in memoria fostului international Nicolae Dobrin, care a decedat vineri dimineata. De asemenea, FC Rapid a anuntat pe site-ul sau oficial ca inaintea inceperii partidei se va purta un moment de reculegere.
Conducerea gruparii giulestene isi exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a "uneia dintre legendele fotbalului romanesc" si transmite condoleante familiei si apropiatilor. "Disparitia sa este o lovitura grea pentru fotbalul romanesc si pentru toti cei care au admirat spectacolul pe care “Giscanul” ni l-a oferit cu atita generozitate. Cu siguranta astazi a plecat dintre noi nu numai un fotbalist de legenda, ci si un om, un sportiv, un caracter deosebit", se arata pe site-ul www.fcrapid.ro.
Categorie articol: 

Comentarii