Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dobre si Anghelina au realizat cite o dubla pentru gazde in amicalul de marti

Pe linga partidele de verificare tari, formatia din Insuratei a programat pentru aceasta perioada si unele jocuri amicale cu echipe din esaloanele inferioare ei pentru a depista jucatori de valoare, pe care apoi sa-i inregimenteze in lot.
La o astfel de actiune, marti, AS Viitorul a dispus cu 7-0 de una dintre cele mai bune formatii din Liga a IV-a CSO Ianca, dupa un meci cu multe faze de poarta.
Cu o dubla, golgeterul Cosmin Dobre a stabilit scorul primei reprize, iar in partea a doua pe lista marcatorilor si-au mai trecut numele Cristian Anghelina, tot de doua ori, Oprea, Baicu si Dima.
Antrenorul Dan Asandei a inceput meciul cu urmatoarea formula : Tanasila - Samuila, Musat, Paraschiv, Bogdan - Pascu, Vioreanu, Clim - Vicol, Dobre, Bratosin una in care au aparut trei noutati, Tanasila, un portar de la Galati, juniorul de la CF Braila, Pascu precum si fundasul central de la CS Faurei Gelu Musat.
In partea a doua a meciului pentru gazde au mai evoluat portarul Anghelescu si jucatorii de cimp Anghelina, Boros, Oprea, Lazar, Butiseaca, Burlusteanu, Cheles, Dima, Bulancea, Baicu si Stanciu.

Ieri, AS Viitorul a remizat la Galati cu Otelul II

Miercuri, in cel de al doilea amical al saptaminii, disputat la Galati pe terenul sintetic, AS Viitorul si Otelul II au incheiat disputa la egalitate, 1-1.
Cu toate ca nu s-au acomodat cu suprafata de joc, elevii lui Dan Asandei au dat o replica viguroasa adversarilor lor si doar nesansa a facut ca oaspetii sa nu cistige acest amical.
Formatia din Insuratei a condus cu 1-0 la pauza, in urma unui gol marcat din lovitura libera de Bratosin, iar in partea secunda s-a jucat cu ocaziile.
Galatenii nu numai ca au avut sanse de a nu primi si alte goluri, au reusit chiar, la singura actiune periculoasa sa restabileasca egalitatea, 1-1 si sa pastreze acest scor pina la finalul meciului.
Fata de unsprezecele de start din partida de marti, antrenorul Dan Asandei a facut doua modificari. In locul portarului Tanasila l-a introdus pe Tofan, iar in centrul liniei de atac l-a titularizat pe Baicu.
In partea a doua a meciului la AS Viitorul au mai evoluat Oprea, Butiseaca, Stanciu, Dima, Boros si Bulancea.
Au lipsit motivat de la aceasta actiune Dobre, Nicolae, Lazar si Anghelina.
Categorie articol: 

Comentarii