Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Doar prin rezultate ii pot face pe suporterii rapidisti sa ma respecte"

Tehnicianul Mircea Rednic a fost prezentat oficial, marti, in functia de antrenor al formatiei Rapid Bucuresti, in cadrul unei conferinte de presa, in care a precizat ca doar prin rezultate ii poate face pe suporterii rapidisti sa il respecte.
"Sint fericit ca am revenit la Rapid. Este a cincea oara cind mi s-a propus sa revin de cind am fost indepartat in ultimii cinci ani. L-am vazut pe Copos schimbat in bine, cred ca si eu m-am schimbat in bine. Nu vreau sa dezamagesc suporterii, am vazut ca sint suparati pe mine, poate au dreptate, eu sint profesionist, imi apar jucatorii, clubul, suporterii. Imi pare rau, doar prin rezultate pot sa-i fac sa ma respecte", a declarat Rednic.
Tehnicianul le-a transmis fanilor sa ii sustina pe jucatori, pentru ca el are destula experienta pentru a trece de aceste momente. "Imi pare rau daca pe unii suporteri i-am deranjat. Nu stiu daca o sa ma iubeasca vreodata. Dar macar pentru rezultate sa ma respecte. Ii rog pe suporteri sa ii sustina pe jucatori, chiar daca au ceva impotriva mea. Desi nu cred ca toti. Jucatorii au nevoie de ei, la fel si eu, dar eu am destula experienta sa pot sa trec peste aceste momente", a afirmat antrenorul.
Liderul galeriei Rapid, Petre Stefan, a declarat, marti, ca in cazul in care Mircea Rednic va deveni oficial antrenorul formatiei giulestene, suporterii "alb-visinii" il vor contesta si injura pe tehnician la fiecare meci. "Mircea Rednic sa se astepte la proteste din partea noastra. Nu sintem de acord cu instalarea lui in functia de antrenor. Nu putem sa uitam niciodata ce a spus despre suporterii rapidisti si despre Rapid. Este un om fara caracter, fara coloana vertebrala. Indiferent ca ia 200 de campionate cu Rapid, el va fi intotdeauna injurat pe Giulesti. Mircea Rednic o sa fie contestat nu la primul meci, ci la fiecare meci, atit acasa, cit si in deplasare", a spus Petre Stefan.
Mircea Rednic a explicat de ce a acceptat sa preia echipa Rapid, desi, dupa ce plecase de la Dinamo, spusese ca nu va mai conduce in tara decit echipa nationala a Romaniei.
Mircea Rednic ocupa de miercuri functia de antrenor al formatiei Rapid, dupa plecarea lui Cristiano Bergodi.
Categorie articol: 

Comentarii