Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doar până pe 14 septembrie mai puteţi trimite un SMS pentru Bogdi

• un simplu SMS la numărul 8832 cu textul “Bogdan” îi poate salva viaţa micuţului de numai 3 anişori diagnosticat cu tumoră la ficat • aflat în continuare la tratament în Turcia, Bogdi a trecut cu bine peste o nouă şedinţă de chimioterapie şi se pregăteşte de operaţia de extirpare a tumorii • costurile intervenţiei sunt enorme, însă noi îl putem ajuta

 

Bogdi are nevoie mai mult ca oricând de ajutorul nostru! Băieţelul de numai 3 anişori, diagnosticat cu hepatoblastom gradul 4 cu metastaze la plămâni se pregăteşte de operaţia dificilă de exptirpare a tumorii, după ce în urmă cu câteva zile a făcut cea de-a opta şedinţă de chimioterapie. Medicii încă nu au stabilit o dată exactă la care va avea loc intervenţia, deci încă nu se cunosc costurile exacte ale acesteia, însă suma va fi una uriaşă, mult peste puterea financiară a părinţilor. Însă aşa cum am arătat din momentul în care am făcut conoscută povestea acestui băieţel curajos, Bogdi are un sprijin în noi şi împreună îi putem dărui speranţă, îi putem dărui şansa la o viaţa sănătoasă.

Iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este printr-o donaţie de 2 euro la numărul 8832. Un simplu SMS cu textul “Bogdan” poate face diferenţa. Valoarea acestui SMS este de 9,2 lei, adică mai puţin de 10 lei.

Au mai rămas doar 4 zile în care mai puteţi dona prin această metodă, campania urmând să se închidă pe 14 septembrie. Până acum, 9320 de oameni generoşi au trimis un astfel de mesaj, iar suma adunată ajunge la 18.640 euro. Precizăm că atunci când trimiteţi un SMS la numărul de 8832 nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În retelele Telekom, Orange şi Digi Mobil, pentru cartele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartelele preplătite, în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Numărul este oferit gratuit cu sprijinul Asociaţiei “Salvează o inimă”.

De la clinica din Turcia, prin intermediul Facebook-ului, părinţii lui Bogdi au trimis un mesaj tuturor copiilor care ieri s-au aliniat la careu.

“Azi (n.r. - ieri) începe anul şcolar 2018-2019. Urăm tuturor copiilor, profesorilor, educatorilor succes şi numai reuşite! Deşi am o oarecare tristeţe că Bogdi nu poate merge la grădiniţă, îi admir cu drag pe toţi ceilalţi copii pe care îi văd şi le doresc un început frumos şi uşor, să se acomodeze fără probleme în noua etapă din viaţa lor! Succes!”, este mesajul postat pe pagina de socializare.

În paralel, donaţii se pot face în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001, deschise la Banca Transilvania

Precizaţi numele numele copilului (Bogdan Popa) atunci când faceţi donaţia.

De asemenea, Bogdi poate fi ajutat şi cu o donaţie direct în conturile deschise pe numele părinţilor:

CONT LEI, deschise pe numele Popa Sorina-Mihaela:

RO02INGB0000999907943914 (ING Bank)

RO92BRDE090SV53155850900 (BRD)

CONT EURO, deschis pe numele Popa Cristian:

RO43BRDE090SV33301900900 (BRD)

Pagina de licitaţii de pe Facebook “Bogdi învinge tumora” este în continuare activă pentru cei care vor să doneze cumpărând diversele obiecte oferite spre vânzare.

Vă aşteptăm donaţiile şi la sediul cotidiaunul “Obiectiv”, strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. 

Împreună pentru Bogdi!
Categorie articol: 

Comentarii